Prodajni program

Povezave

Štedilniki
Žar plošče
Friteze
Kuhinjski kotli
Prekucne ponve
Večnamenske ponve
Kuhala testenin
Vodne kopeli
Mostovni termični blok
Lupilnice krompirja
Nevtralna oprema
Samopostrežne linije
Vgradni elementi
Aparat za kuhanje jajc
HACCP
Posoda de Buyer
Kuhinjski kotli Tiskalniku prijaznoPošilji prijatelju

Parni kuhinjski kotli
Električni kuhinjski kotli
Plinski kuhinjski kotli
Kuhinjski kotli
Parni kuhinjski kotli
Posodo ogreva vroča para, ki jo proizvaja centralna parna postaja.
Električni kuhinjski kotli
Električni kuhinjski kotli imajo v duplikatorju ustrezno dimenzionirane grelnike. Temperaturo v posodi oz. delovanje grelnikov regulirata stikalo in termostat, ki omogočata maksimalno moč do vretja, nato pa vzdrževanje blagega vretja. V kotel je vgrajen tudi varovalni grelnik z varnostnim termostatom, ki v primeru premajhne količine vode v duplikatorju zavaruje glavne grelnike. Hkrati rdeča kontrolna lučka na stikalni plošči opozarja uporabnika, da je potrebno doliti vodo. Vgrajene so tudi termične varovalke, ki v primeru prekomerne temperature izklopijo električni tokokrog.

  Tehnični podatki ( Električni kuhinjski kotli)
Plinski kuhinjski kotli
Posodo ogreva gorilnik z naravnim vlekom, ki ga regulira plinska pipa. Plamen na plinskem gorilniku prižgemo s piezo prižigalnikom, ki vžge prižigalni plamen.
Kuhinjski kotli
Kuhanje juhe s pomočjo enostavne regulacije tihega vretja!

Vsi kotli z duplikatorjem!

Vgrajen izpustni ventil s koničnim tesnenjem!


Kotli imajo okroglo ali pravokotno notranjo posodo. Ohišje, zgornja površina s poglobitvami za zbiranje tekočin in notranja posoda s pokrovom so narejeni iz nerjavne pločevine AiSi304. Pokrov je uravnotežen z vzmetjo in pritrjen na ohišje s tečajem. Dno posode je narejeno iz nerjavnega jekla AiSi316Ti. Segrevanje poteka posredno preko parnega plašča (duplikatorja), kar preprečuje prijemanje hrane na stenah posode med kuhanjem. Nadtlak v duplikatorju (največ 0,5 bar) omejuje varnostna armatura. Velikost nadtlaka prikazuje manometer na varnostni armaturi.
Duplikator se polni s pomočjo mešalne baterije skozi posebno odprtino na varnostni armaturi. Presežek vode v duplikatorju steče skozi kontrolni ventil. Izpustni ventil s koničnim tesnjenjem in mešalna baterija za nalivanje vode v posodo sta narejena iz kromirane medenine.
Dodatno lahko naročite tudi posode za testenine in riž.


  Tehnični podatki ( Kuhinjski kotli)
© Kogast | Pravno obvestilo | Kontakt | O avtorjih |

Kontakt
E-obveščevalec

Povpraševanje